Hírlevél

Látogató számláló

0
0
3
1
6
6
7

Postai úton történő leadás

 

Áraink csak eredeti, egyszer futott, sérülésmentes gyári kellékanyagokra vonatkoznak, kivéve azoknál a típusoknál, ahol ezt külön feltüntettük.
Az üres kellékanyagokat postai úton, vagy személyesen juttathatja el hozzánk saját költségén. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Amennyiben postai úton vagy futárszolgálattal ad fel nekünk üres kelléket, mindenekelött tanulmányozza át az " Így csomagold be az üres kellékeket " menüpontot.

Az üres kellék feladásához kérjük az alábbi adás-vételi szerződést 2 példányban történő kitöltését, melyet az alábbi linken tud letölteni.
Az adás-vételi szerződés mindkét példányát mellékelje a csomaghoz.

Az átvétel a csomag beérkezése után 2-5 munkanapon belül megtörténik(mennyiségtől függő), az adásvételi szerződésen jelölt telefonszámon felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Fenntartjuk a jogot az üres kellékanyagok átvételének a megtagadására a szennyezett, piszkos, sérült, szállításra alkalmatlanul becsomagolt kellékanyagok esetén.
Amennyiben olyan kellékanyagot kíván leadni, amit a weboldalunkon található táblázatban nem szerepel, kérjük előre egyeztessen kollégánkkal e-mailben: ures@printsisters.hu vagy telefonon a +36-30-334-9303

A beküldött értéktelen üres kelléket átvenni, megőrizni, tárolni nem tudjuk. 
A nem hasznosítható kellékek elszállítása,minden esetben az ügyfél feladata és költsége.
Átvétel után a nem hasznosítható kellékeket 3 munkanapig áll módunkban ingyenes tárolni, utána 2000,-forint + áfa/ nap tárolási költséget számítunk fel.
5 munkanap után a kellékanyagokat elszállíttatjuk megsemmisítésre és az ügyfél felé  499 Ft + Áfa/kg üres kellékanyag kezelés/megsemmisítési díjat számítunk fel!!!
A hasznosítható kellékek ellenértéke minden esetben csak a nem hasznosítható kellékek ügyfél vagy általunk történt elszállítás után kerülnek kiegyenlítésre, kompenzálva a kezelési költséggel.
Cégünk nem hulladékátvevő, nem hasznosítható kellékek átvételével semmilyen formában nem foglalkozik.
Nem vállaljuk az utángyártott kellékek- patronok,tonerek,egyéb - valamint nem hasznosítható eredeti kellékek átvételt,megsemmisítés.
További információkkal állunk rendelkezésükre, keressen minket!
Honlap készítés