Hírlevél

Látogató számláló

0
0
1
8
7
9
7

Postai úton történő leadás

 

Áraink csak eredeti, egyszer futott, sérülésmentes gyári kellékanyagokra vonatkoznak, kivéve azoknál a típusoknál, ahol ezt külön feltüntettük.
Az üres kellékanyagokat postai úton, vagy személyesen juttathatja el hozzánk saját költségén. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Amennyiben postai úton vagy futárszolgálattal ad fel nekünk üres kelléket, mindenekelött tanulmányozza át az " Így csomagold be az üres kellékeket " menüpontot.

Az üres kellék feladásához kérjük az alábbi adás-vételi szerződést 2 példányban történő kitöltését, melyet az alábbi linken tud letölteni.
Az adás-vételi szerződés mindkét példányát mellékelje a csomaghoz.

Az átvétel a csomag beérkezése után 2-3 munkanapon belül megtörténik, az adásvételi szerződésen jelölt telefonszámon felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Fenntartjuk a jogot az üres kellékanyagok átvételének a megtagadására a szennyezett, piszkos, sérült, szállításra alkalmatlanul becsomagolt kellékanyagok esetén.
Amennyiben olyan kellékanyagot kíván leadni, amit a weboldalunkon található táblázatban nem szerepel, kérjük előre egyeztessen kollégánkkal e-mailben: ures@printsisters.hu vagy telefonon a +36-30-334-9303

Az értéktelen üres kellékeket átvenni, megőrizni, tárolni nem tudjuk. Minden egyéb esetben 200 Ft + Áfa/kg üres kellékanyag kezelés/megsemmisítési díjat számítunk fel!!!
Honlap készítés